مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان گفت: «جشنواره استانی دستور پخت غذا در زنجان پس از 3 ماه با معرفی برگزیدگان این جشنواره در هفته گردشگری به کار خود پایان داد.»
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان، امیر ارجمند پنجشنبه 10 شهریور 99 گفت: «جشنواره استانی دستور پخت غذا که از ۲۴ خردادماه تا ۲۴ شهریور با شرکت بیش از 50 نفر به صورت مجازی برگزار شد و داوری این جشنواره مجازی با حضور 2 نفر از داوران و صاحبنظران آشپزی در سطح استان انجام شد و در پایان 3 نفر بهعنوان نفرات برگزیده و 5 نفر بهعنوان نفرات شایسته انتخاب شدند.»
ارجمند افزود: «جشنواره استانی دستور پخت غذا در زنجان. داوری و اعلام نتایج این جشنواره همزمان با هفته گردشگری بود. در این جشنواره شرکتکنندگان از دستور پخت غذا، مواد تشکیلدهنده، خواص و فصل مناسب طبخ غذا عکس و فیلم تهیه و به حوزه بازاریابی و تبلیغات معاونت گردشگری اداره کل ارسال کردند که تصاویر ارسالشده توسط شرکتکنندگان با قید نام شرکتکنندگان در کتاب دستور پخت منتشر خواهد شد.»
او ادامه داد: «داوري فایلهای ارسالي شرکتکنندگان بر اساس آیتمهای اصالت غذا، نحوه ارائه آشپز، ميزان اطلاعات آشپز از خواص مواد غذايي، تكميل مراحل پخت، مطابقت مواد اوليه و تعداد نفرات، بهداشت، پوشش، سفرهآرایی، فلسفه پخت غذا انجام شد.»
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان افزود: «عصر امروز به مناسبت هفته گردشگری، در آیین تجلیل از برترین های گردشگری استان با رعایت پروتکلهای بهداشتی از برندگان این جشنواره با اهداء جوایزی تقدیر شد.»