پنجشنبه 15 آذر 1403

جشنواره استانی دستور پخت غذا در زنجان به کار خود پایان داد

351
0

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی زنجان گفت: «جشنواره استانی دستور پخت غذا در زنجان پس از 3 ماه با معرفی برگزیدگان این جشنواره در هفته گردشگری به کار خود پایان داد.»

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، امیر ارجمند پنجشنبه 10 شهریور 99 گفت: «جشنواره استانی دستور پخت غذا که از ۲۴ خردادماه تا ۲۴ شهریور با شرکت بیش از 50 نفر به صورت مجازی برگزار شد و داوری این جشنواره مجازی با حضور 2 نفر از داوران و صاحب‌نظران آشپزی در سطح استان انجام شد و در پایان 3 نفر به‌عنوان نفرات برگزیده و 5 نفر به‌عنوان نفرات شایسته انتخاب شدند.»
ارجمند افزود: «جشنواره استانی دستور پخت غذا در زنجان. داوری و اعلام نتایج این جشنواره هم‌زمان با هفته گردشگری بود. در این جشنواره شرکت‌کنندگان از دستور پخت غذا، مواد تشکیل‌دهنده، خواص و فصل مناسب طبخ غذا عکس و فیلم تهیه و به حوزه بازاریابی و تبلیغات معاونت گردشگری اداره کل ارسال کردند که تصاویر ارسال‌شده توسط شرکت‌کنندگان با قید نام شرکت‌کنندگان در کتاب دستور پخت منتشر خواهد شد.»
او ادامه داد: «داوري فایل‌های ارسالي شرکت‌کنندگان بر اساس آیتم‌های اصالت غذا، نحوه ارائه آشپز، ميزان اطلاعات آشپز از خواص مواد غذايي، تكميل مراحل پخت، مطابقت مواد اوليه و تعداد نفرات، بهداشت، پوشش، سفره‌آرایی، فلسفه پخت غذا انجام شد.»

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی زنجان افزود: «عصر امروز به مناسبت هفته گردشگری، در آیین تجلیل از برترین های گردشگری استان با رعایت پروتکلهای بهداشتی از برندگان این جشنواره با اهداء جوایزی تقدیر شد.»

اخبار مرتبط

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آرشیو اخبار

گروه های خبری