مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: «جشنواره استانی جغور و بغور به عنوان غذای سنتی و محلي به صورت مجازی در استان زنجان برگزار می شود.»
به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان، امیر ارجمند روز سه شنبه 20 آبان ۱۳۹۹ با اعلام این خبر، بیان کرد: «در این جشنواره شرکت کنندگان اقدام به پخت جغور و بغور میکنند و تصاویر آن را به صورت عکس و فیلم به صفحه مجازی اینستاگرام - اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زنجان ارسال کرده و از نفرات برتر به همراه جوایز نفیس قدردانی خواهد شد.»
ارجمند در خصوص نحوه برگزاری این جشنواره اظهار داشت: «مهلت ارسال آثار اين جشنواره از تاريخ 28 آبان ماه تا 18 بهمن ماه 99 است و اعلام نتايج 22 بهمن ماه به مناسبت دهه فجر خواهد بود.»
او بيان كرد: «برگزاري جشنواره جغور و بغور به عنوان غذاي سنتی و محلي استان زنجان با هدف آشنايي با غذاهاي سنتي، محلي و بومي استان و سعي در احياي بیشتر آن است. اين غذابه علت تنوع فراوان، سازگاری با محیط و سبک زندگی مردم، قیمت مناسب و در دسترس بودن مي تواندجایگزین مناسبي برای غذاهای فاقد ارزش باشد ، در حالي كه برخي از آنها در حال فراموشي هستند.»