معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: جشنواره بین المللی غذای اکو – جاده ابریشم اتفاق بزرگی در حوزه گردشگری و فرصتی برای معرفی ظرفیت های هر یک از استان های کشور است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زنجان، محمد محب خدایی شامگاه پنجشنبه در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره بین المللی غذای اکو – جاده ابریشم در زنجان افزود: با همتی که مسئولان استان زنجان به خرج دادند، این اتفاق مهم گردشگری رخ داد تا اکو در جهت تمدید این برنامه در سال های آتی در زنجان بیشتر پیشگام باشد و ثابت تر عمل کند.
او تاکید کرد: ما در سطح کشور باید بیشترین اشتغال را در بخش گردشگری ایجاد کنیم.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: امیدواریم با این همت و تلاشی که در زنجان وجود دارد، در آینده نزدیک بتوان شاهد حضور بیشتر گردشگران بود.
محب خدایی اضافه کرد: نزدیکی زنجان به تهران که یکی از استان های مهم گردشگر فرصت کشور است، حضور بیشتری برای استفاده از ظرفیت های بی بدیل تاریخی و طبیعی زنجان در بازه های زمانی مختلف رقم خواهد زد.
او ادامه داد: امروز شاهدیم که کشورهای متعددی با مشترکاتی در کنار هم هستند و یک ذائقه و هنر را به نمای می گذارند و همین موضوع هم موجب شده تا در زنجان بتواند چنین رویداد مهمی بود.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت: امید می رود این همدل بودن در همه حوزه ها شکل بگیرد، استعدادهای بزرگی در تمام استان ها وجود دارد و در آینده نزدیک این ظرفیت ها کمک کنند تا کشور شاهد افزایش گردشگران داخلی و خارجی باشد.
او خاطر نشان کرد: امیدواریم شاهد جشنواره های متعدد در زنجان باشیم، چرا که یکی از بهانه های جذب گردشگر همین جشنواره ها و رویدادها هستند.