مدیرکل میراث فرهنگی؛ صنایع دستی و گردشگری استان زنجان:
کالای ایرانی؛ فقط مختص تولیدات صنعتی نیست
مدیرکل میراث فرهنگی؛ صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با بیان اینکه جشنواره آش زنجان بزرگترین جشنواره غذای خاورمیانه به شمار میرود؛ گفت: آنچه در حوزه خورد و خوراک تبدیل میشود باید پایه اول سفره خانوادههای ما باشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی زنجان به نقل ازخبرگزاری فارس زنجان؛ یحیی رحمتی شامگاه دوشنبه ، 22 مرداد ماه، در مراسم افتتاحیه سیزدهمین جشنواره ملی آش ایرانی ضمن اشاره به برگزاری مستمر جشنواره ملی آش ایرانی و تبدیل آن به عنوان یک برند به نام استان زنجان اظهار کرد: مایه خرسندی است که امروز چنین جشنوارهای با وسعت تمام ایران زمین در زنجان برگزار میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی؛ صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با اشاره به ویژگیهای جشنواره ملی آش ایرانی تصریح کرد: در این جشنواره روزانه 45 نوع آش از سراسر کشور طبخ و عرضه میشود.
او با اشاره به اینکه در قالب جشنواره آش نمایشگاه بزرگ صنایع دستی نیز با 130 غرفه دایر شده است؛ اضافه کرد: در این نمایشگاه هنرمندان صنعتگر 31 استان و منطقه آزاد تجاری قشم حضور دارند.
رحمتی با بیان اینکه اکنون این جشنواره بزرگترین جشنواره غذای خاورمیانه به شمار میرود؛ گفت: امسال نیز این جشنواره به مدت پنج روز یعنی از 22 تا 26 مرداد برگزار میشود و حضور برای عموم در آن آزاد است.
مدیرکل میراث فرهنگی؛ صنایع دستی و گردشگری استان زنجان به اهمیت برگزاری جشنواره آش نیز اشاره کرد و گفت: کالای ایرانی؛ فقط مختص تولیدات صنعتی نیست.
او تصریح کرد: آنچه در حوزه خورد و خوراک تبدیل میشود باید پایه اول سفره خانوادههای ما باشد؛ از همین رو امروز شاهد این هستیم که آش اصلیترین غذای ماست؛ چرا که همواره میبینیم پسوند آش را در آشپز و آشپزخانه استفاده میشود.