کار داوری آخرین گروه شرکت کننده سیزدهمین جشنواره ملی آش ایرانی به اتمام رسید و تا ساعاتی دیگر کاسه سیمین ملیله در دست برندگان قرار می گیرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان، 44 گروه از 22 استان در بخش مسابقه آشپزی سیزدهمین جشنواره ملی آش ایرانی حضور داشتند.
در روز نخست 28 آش مورد داوری قرار گرفت و 16 آش نیز در دومین داوری شد.
جشنواره آش ایرانی با سابقه ترین جشنواره غذایی کشور بوده که در کنار آن نمایشگاه بزرگ صنایع دستی با حضور تمامی استان های کشور با 130 غرفه برپاست.
تا ساعاتی دیگر آئین اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی آش ایرانی برپا می شود و به سه آشپز برتر و برگزیده این رقابت ها جام سیمین ملیله اعطا و از آنان تجلیل می شود.
همچنین در مراسم اختتامیه این جشنواره، از نشان ملی شهر ملیله رونمایی می شود.