معاون گردشگری استان زنجان گفت: «همزمان با هفته گردشگری سومین جشنواره جغوربغور در كارخانه كبريت زنجان افتتاح شد.»
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان، علیاکبر شرفی عصر یکشنبه 10 مهر در مراسم افتتاحیه جشنواره جغوربغور استان گفت: «این جشنواره با همکاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان و سازمان فرهنگی و هنری شهرداری زنجان همزمان با هفته گردشگری در محوطه کارخانه کبریت افتتاح شد.»
معاون گردشگری استان زنجان افزود: «این جشنواره تخصصی یک رویداد گردشگری جدید در فصل پرکاری زنجان است، این غذای ثبتشده در فهرست ملی از ویژگیهای فرهنگی و غذایی مردمان این استان است و به دلیل جذابیتهای فراوان که دارد، جاذبهای همیشگی برای گردشگران داخلی و خارجی محسوب میشوند.»
او گفت: «هدف از برگزاری این جشنواره را توسعه گردشگری خانواده محور، معرفی و شناساندن این غذای سنتی زنجان به عموم مردم بهویژه گردشگران داخلی و خارجی، نسل جوان، تلاش برای حفظ و احیای غذاهای سنتی و محلی زنجان در میان مردم بهعنوان بخشی از میراث معنوی ایرانی، ایجاد یک رویداد گردشگری جدید با محوریت غذاهای سنتی و آشنا کردن بازدیدکنندگان با روشهای پخت غذاهای سنتی و محلی و معرفی ویژگیهای فرهنگی استان است.»
شرفی بیان کرد: «سومین جشنواره جغوربغور زنجان بهعنوان یک رویداد فرهنگی بسیار مهم که از تاریخ 10 تا 15 مهرماه از ساعت 16 تا 22 شب در محوطه کارخانه کبریت زنجان برگزار میشود.»