رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر زنجان گفت: «جشنواره آش راهکاری برای ترویج غذاهای سالم است و بیشازپیش قابلیتهای گردشگری استان را معرفی کند.»
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان، انسیه ابوبصیری روز دوشنبه ۱۸ مهرماه در جلسه هماهنگی برنامههای فرهنگی برای برگزاری پانزدهمین دوره ملی جشنواره آش ایرانی و شانزدهمین نمایشگاه ملی صنایعدستی گفت: «استان زنجان دارای قدمت تاریخی، تنوع غذایی و صنایعدستی مختلف است که با معرفی آن میتوان گامی مؤثر در شناسایی این فرهنگ غنی به مردم برداشت.»
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر زنجان افزود: «سنتها و آدابورسوم هر منطقه ظرفیتهای متمایزی برای توسعه فرهنگی هنری، اجتماعی و اقتصادی آن منطقه فراهم میآورد و درصورتیکه شناسایی و تقویت شود. زمینههای رشد و بالندگی آن منطقه و ارتقای مادی و معنوی زندگی مردم را فراهم میسازد.»
او با اشاره به اهمیت برگزاری جشنواره آش بهعنوان یک رویداد غذایی مهم که موجب هویت دهی به زنجان شده است، اضافه کرد: «یکی از زیباترین، اقتصادیترین و پرطرفدارترین شیوههای گردشگری، گردشگری غذا است و توجه به سبک زندگی اسلامی – ایرانی و بهویژه ترویج غذاهای سنتی و سالم در جامعه باید یک اصل باشد.»
عضو شورای اسلامی شهر زنجان ادامه داد: «با توجه به قدمتی که جشنواره آش دارد، مشخص است که با استقبال خوبی از سوی شهروندان مواجه خواهد شد و در حوزه فرهنگی، هم اقدامات خوبی باید از سوی سازمان فرهنگی شهرداری بهعنوان متولی اجرا شود و باید شاهد رضایت شهروندان باشیم.»