پنجشنبه 15 آذر 1403

یک کاسه آش با طعم دستان مادران کرد زبان

146
0

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور گفت: «مزه و طعم آشی که از دست مادران غرفه‌های ایلام و کردستان گرفتم برایم همیشه ماندگار خواهد ماند.»

  •  

به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان مریم جلالی شامگاه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۱ با شرکت در پانزدهمین جشنواره ملی آش ایرانی گفت: «پختن آش در فرهنگ ایرانی یک هنر است و غذاهای ایرانی بسیار فراتر از خود غذا هستند زیرا غذای ایرانی مانند آش بهانه‌ای است برای دور هم جمع شدن، گپ زدن و خندیدن، رواج دوستی‌ها و مهربانی‌ها که این امر را می‌‌توان در جامعه دید.»

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور افزود: «به راستی زنجان توانسته شعار خود را به خوبی به اثبات برساند و سفره‌ای مهربان را ۱۵ سال باز کند که از سراسر کشور بانوان مهربان با گویش‌ها و لباس‌های مختلف در آن حضور یابد.»

او گفت: «در غرفه‌های ایلام و کردستان مادرانی آش‌های سنتی خود را می‌پختند که طعم عشق و دوستی می‌داد.»

جلالی افزود: «امروز در زنجان می‌بینیم که غذا به عنوان یکی از راه‌های مهم جذب گردشگر در کنار دیگر جاذبه‌های طبیعی، تفریحی، تاریخی و باستانی است.»

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آرشیو اخبار

گروه های خبری