سرپرست معاونت گردشگری استان زنجان گفت: جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی زنجان با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه زنجان و ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان زنجان برگزار شد
بهگزارش ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان داود آبیان روز یکشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۱ گفت: این جشنواره با شرکت ۱۲۰ نفر از دانشجویان دانشگاه دولتی زنجان و با پخت ۵۰ نوع غذای سنتی برگزار شد که از مهمترین اهداف این جشنواره ایجاد شور و نشاط بین دانشجویان و معرفی آداب و سنتهای محلی و منطقهای و ترویج غذاهای بومی و محلی توسط نسل جوان بود تا افراد را دوباره به پخت غذاهای سنتی و قدیمی سوق دهند.
سرپرست معاونت گردشگری استان زنجان بیان کرد: طبق اعلام آییننامه این جشنواره، شرکتکنندگان باید صرفاً دانشجوی دانشگاه زنجان بودند و هر شرکتکننده با حداکثر سه نوع غذا در این جشنواره حضور داشت که تمامی غذاهای طبخ شده بومی و محلی بودند.
آبیان اضافه کرد: به نفرات اول تا سوم به ترتیب کارت هدیه ۳۰ میلیون ریالی، ۲۰ میلیون ریالی و ۱۰ میلیون ریالی و به ۷ برگزیده دیگر کارت هدیه ۳ میلیون ریالی اهدا شد.