پنجشنبه 15 آذر 1403

اختتامیه چهارمین جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی زنجان

119
0

سرپرست معاونت گردشگری استان زنجان گفت: مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی زنجان در سالن آمفی‌تئاتر سهروردی دانشگاه زنجان برگزار و برندگان جشنواره اعلام شدند.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی زنجان، داود آبیان شامگاه ۲۹ آذر ۱۴۰۱ با اعلام این خبر خاطرنشان کرد: در این جشنواره که به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی زنجان و اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه زنجان برگزار شد که در این جشنواره بیش از ۲۰۰ نوع غذای بومی و محلی به همت دانشجویان از شهرهای مختلف کشور که در دانشگاه‌ زنجان مشغول به تحصیل هستند، در این جشنواره شرکت داده شد.

سرپرست معاونت گردشگری استان زنجان گفت: در چهارمین جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی زنجان ویژه دانشجویان دانشگاه‌های استان زنجان بالغ‌بر ۱۳۱ گروه شرکت‌کننده با هم به رقابت پرداختند و در حدود ۲۰۰ نوع غذا پخته‌شده و در معرض داوری قرار گرفت و به نفرات اول تا سوم این دوره از مسابقات جوایزی اهدا شد و تعدادی نیز در این جشنواره شایسته تقدیر شناخته شدند.

او بیان کرد: هدف از برگزاری این جشنواره احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آداب‌ورسوم و فرهنگ اصیل ایرانی است و همچنین آگاه‌سازی و آموزش به افراد جامعه باهدف پیشگیری از بیماری‌ها و اصلاح سبد غذایی آن‌ها، آشنایی مخاطبان بااهمیت تغذیه و اصول صحیح آن و آشنایی جامعه بااهمیت استفاده از مواد غذایی سالم، طبیعی و ارگانیک از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.

آبیان افزود: آیتم‌های داوری بر اساس کیفیت، هنر طبخ، رعایت اصول بهداشتی، استفاده از مواد غذایی سالم، شیوه پخت و تزیین آشپزی بود. همچنین مقررشده بود، هر شرکت‌کننده با حداکثر سه نوع غذا در این جشنواره حضور یابد. گفتنی است، آیین اختتامیه و اعلام اسامی نفرات برتر با حضور دانشجویان علاقه‌مند، روز سه‌شنبه ۲۹ آذرماه ساعت ۱۴ در سالن آمفی‌تئاتر سهروردی دانشگاه زنجان برگزار شد.

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آرشیو اخبار

گروه های خبری