نشست مشترک معاون مدیرکل اداره کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری وزارت میراث فرهنگی، و گردشگری، صنایع دستی با رؤسای انجمنهای گردشگری استان زنجان برگزار شد.
بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان، سید سعید صفوی ظهر روز گذشته 10 دی ماه ۱۴۰۱ اظهار کرد: دراین جلسه روسای انجمن های تاسیسات گردشگری از جمله انجمن صنفی مجتمع های گردشگری و واحدهای پذیرایی، جامعه هتل ها و هتل آپارتمان ها، انجمن صنفی راهنمایان گردشگری، انجمن صنفی خانه مسافر و انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی زنجان به ارائه گزارش و بیان مشکلات پرداختند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان افزود: دستگاه های اجرایی برای صدور مجوزها همکاری لازم را ندارند و طولانی بودن اخذ مجوزها به مشکلی در حوزه گردشگری بدل شده است.
صفوی گفت: همواره ظرفیت بسیار مناسبی برای توسعه گردشگری در زنجان وجود دارد که این ظرفیت باید به سیاست تبدیل و این سیاست به برنامهای تبدیل شود که بخشهای مختلف اعم از دولتی و خصوصی آن را اجرا و منافع ملی را تضمین کنند. باید شاخص و معیار ما این باشد که فعالیت ما چگونه موجب رونق یک کسب و کار و یا بازدارنده آن است و چه کارهایی میتواند در ستاد انجام شود.
زنجان 226 تاسیسات گردشگری دارد
داود آبیان گفت: استان زنجان با موقعیت جغرافیایی ویژه و ظرفیت های عظیم صنعتی و کشاورزی، از مهمترین استان های کشور به شمار می رود، اما گذشته از شهرت صنعت و کشاورزی، این استان به لحاظ میراث فرهنگی و گردشگری نیز ظرفیت های بکری در اختیار دارد که قطعا می تواند اقتصاد استان را متحول کند
سرپرست معاونت گردشگری استن زنجان گفت: 226 تاسیسات گردشگری در استان زنجان وجود دارد که ضریب اشغال قابل قبولی را هم دارد.
حمایت و صیانت از حقوق گردشگر
معاون مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: هدف ما حمایت و صیانت از حقوق گردشگر است و تعامل بین ادارات استانی و فعالان گردشگری به منظور تامین بخش خدمات نیز بسیار مهم است.
براتی تاکید کرد: هرگونه رخداد داخلی بر صنعت گردشگری تاثیر مستقیم میگذارد و ناآرامیهای اخیر نیز لطمههای زیادی به صنعت گردشگری ایران وارد کرده است که باید وزارت امور خارجه راهکارهایی را برای این تبلیغات ارایه کند تا به صنعت گردشگری لطمه ای وارد نشود.
او گفت: افزایش تعاملات بینبخشی از برنامههای مهم پیش رو خواهد بود و همچنین با بخش خصوصی نیز مانند گذشته در امور گردشگری و پیشبرد بهتر آن در تعامل هستیم.
معاون مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستبیان داشت: باید بسته های خدماتی، پذیرایی و رفاهی که به گردشگران ارائه می شود قابلیت رقابت در سطح ملی و بین المللی را داشته باشد.
فعالان گردشگری در این جلسه تصریح کردند: همه ما به مشکلات دولت واقفیم و می دانیم که شاید به لحاظ اعتباری خیلی نتواند به حوزه گردشگری کمکی کند، اما قطعا در تسهیل امور برای ورود بخش خصوصی به حوزه گردشگری می تواند تاثیرگذار باشد و حتی در بحث اخذ مالیات باید حمایت ویژه ای از فعالان این صنعت داشته باشد.
تشکل های مختلف بیان کردند: صنعت گردشگری دو سال به صورت کامل تعطیل بود و هیچ سفر داخلی و خارجی انجام نشد و این امر خسارات بسیاری را رقم زد. در ماه های اخیر این صنعت مجددا کلید خورده است، اما با افزایش قیمت ها روبرو شدیم