معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان گفت: سد گلابر از پتانسیل بالایی در بخش گردشگردی برخوردار است که باید به خوبی این منطقه را به سرمایهگذاران شناساند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگیف صنایع دستی و گردشگری زنجان به نقل از ایسنا منطقه زنجان، مهرداد سلطانی در جلسه کارگروه میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان زنجان، اظهار کرد: با توجه به مشکلات پیش آمده در خصوص احداث ناحیه کارگاهی ظریفان، در نهایت مقرر شد زمینهای این کارگاه به صورت خام به متقاضیان واگذار شود.
او افزود: با مطرح شدن پروژه کارگاهی ظریفان بحثهای مختلفی صورت گرفت که یکی از این پیشنهادها، تحویل زمین کارگاه با زیرساخت آماده به متقاضیان مورد تایید ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان زنجان بود.
سلطانی تصریح کرد: شرایط واگذاری زمینهای شهرک صنایعدستی ظریفان باید در کارگروه مربوطه با اخذ تصمیمات نهایی به تصویب برسد.
او به دستور دوم جلسه که اختصاص به ظرفیتهای گردشگری سد و منطقه گلابر داشت، اشاره کرد و گفت: مجموعه سد گلابر از ذخیره آبی خوبی برخوردار است. همچنین این سد از پتانسیل بالایی در بخش گردشگردی نیز بهرمند است، این در حالی است که سایر سدهای موجود در استان با محدودیتهایی مواجه بوده اما سد گلابر از این محدودیت مستثنی است.
سلطانی در ادامه به عدم استقبال متقاضیان از فراخوان طرح گردشگری سد گلابر اشاره کرد و گفت: عدم استقبال متقاضیان از فراخوان طرح گردشگری سد گلابر تاکنون دارای عوامل مختلفی است که میتوان به شرایط عمومی اقتصادی حاکم در کشور و دوم شناخته نشدن پتانسیل منطقه از لحاظ گردشگری و سوم اتخاذ سیاستگذاریهای مختلف در حوزه گردشگری استان اشاره کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان خاطرنشان کرد: بنیاد مسکن اقدامی در افزایش کیفیت بافتهای روستایی انجام داده که قابل تقدیر است؛ چرا که این کار موجب ارتقای هویت روستایی و کیفیتافزایی بافتها در این مناطق شده است.
این مسئول افزود: بحث گردشگری و بومگردی روستایی و شهری یک نقطه قوت تلقی میشود؛ چرا که میتواند در آینده نقش توسعه گردشگری استان را داشته باشند.