بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان، زهرا جزءمحمدپور ظهر امروز، ۲۱ دی ماه گفت: هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد فرصت برای توانمندیهای بانوان، پاسداشت میراث نا ملموس و فرهنگسازی استفاده از غذاهای سالم و سنتی و نهادینه کردن تغذیه سالم در سفره از اهداف این جشنواره است.
مسئول امور بانوان و خانواده اداره کل افزود: این جشنواره روز یکشنبه ۲۵ دی ماه ساعت ۱۳ ظهر مقارن با ایام ولادت حضرت زهرا و روز مادر با مسابقه پخت یکی از غذاهای شش انداز، کوفته، کله جوش، آش، رشته پلو، دلمه کلم بین کارکنان شاغل در ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان برگزار خواهد شد.
او گفت: داوران مطابق فرمهای نظرسنجی با در نظر گرفتن آیتمهایی مانند ارزش غذایی، طعم غذا، عدم استفاده از مواد فرآوری شده، نحوه تزئین غذا و غیره به غذاهای شرکت دادهشده در جشنواره امتیاز خواهند داد و به نفر اول تا سوم این جشنواره هدیه نقدی اعطا میشود.