مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان گفت: نوزدهمین جلسه مشترک کارگروههای نظارت و مصالح و تجهیزات صنعت ساخت شورای فنی در سال ۱۴۰۱ با چهار دستور جلسه در سالن جلسات ساختمان دارایی برگزار شد.
بهگزارش میراثآریا و بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان، سید سعید صفوی روز دوشنبه ۲۶ دیماه ۱۴۰۱ در جلسه مشترک کارگروههای نظارت و مصالح و تجهیزات صنعت ساختمان گفت: اطلاعرسانی و پیگیری مصوبات جلسات قبل، ارایه گزارش عملکرد عمرانی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، ارائه گزارش اقدامات و پیگیرهای انجام یافته ابلاغی سالهای گدشته، ارائه گزارش از برنامه جامع نحوه تعمیر و نگهداری از بناها و ابنیه تاریخی و ثبتی در سالن جلسات ساختمان دارایی با حضور رییس گروه نظارت معاون میراث فرهنگی، رئیس و کارشناسان دفتر فنی، و سایر دستگاههای اداری و اجرایی برگزار شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان افزود: دو هزار آثار و محوطه تاریخی در زنجان شناسایی شده است که ۹۱۴ اثر در لیست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است که اعتبارات تخصیص یافته برای این حجم از آثار بسیار محدود است و در امر مرمت این آثار ما را دچار مشکل میکند.
او گفت: کمبود اعتبارات و تعدد آثار و ابنیه موجب شده که عملیات مرمت آثار بسیار طولانی شود و گاهی پرونده برخی از این آثار تا چندین سال باز بماند.
محسن حسینی صبائی بر استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، انجمنهای صنفی و مشاورین تأکید کرد و افزود: بهرهگیری از ظرفیت مشاورین در اجرای کمی و کیفی پروژهها تاثیرگذار است.
رئیس گروه نظارت فنی سازمان مدیریت زنجان با اشاره به اجرای پروژهها با استفاده از تکنولوژیهای روز و مواد و مصالح جدید گفت: باید در تمامی اماکن تاریخی از طرح، مصالح، شیوهها و مصالح سنتی استفاده کرد.
در نوزدهمین جلسه مشترک کارگروههای نظارت و مصالح و تجهیزات صنعت ساخت شورای فنی استان با حضور نمایندگانی از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، شهرداری، اداره کل راه و شهرسازی استان، اداره کل صنعت معدن و تجارت استان، اداره کل استاندارد، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان، اداره کل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان، سازمان نظام مهندسی معدن، انجمن صنفی پیمانکاری استان و انجمن صنفی مهندسان مشاور استان و به میزبانی معاونت میراث فرهنگی برگزار شد.