رئیس اداره گردشگری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: صنعت گردشگری سلامت در کشور باید تقویت شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کا یراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان به نقل از ایسنا منطقه زنجان، سعید هاشمزاده در همایش علمی و تخصصی گردشگری سلامت استان، اظهار کرد: طی سالهای گذشته گردشگری سلامت سومین صنعت درآمدزای دنیا است، به طوری که رشد این بخش در سال 2017 به میزان 20 درصد اعلام شده است.
این مسئول با بیان اینکه اولین رکن سازماندهی گردشگری سلامت به شناخت خوب، درست و کامل از این حوزه است، ادامه داد: گردشگری سلامت به عنوان صنعتی مهم در جهان شناخته شده و رکن اقتصاد برخی کشورها را شامل میشود، حتی در مواقعی رتبههای سوم و چهارمی را به لحاظ درآمد بالا به خود اختصاص میدهد.
او افزود: رشد گردشگری سلامت در سال 2017 به میزان 20 درصد بوده و این رقم برای سال 2019 میلادی رشد 25 درصدی متصور شده است، این در حالی است چنین رشدی حتی در صنعت هوایپمایی با برندهای معروف جهانی در هیچ سالی رخ نداده و بر این اساس در کشورمان نیز باید در این صنعت سرمایهگذاری لازم انجام شود.
هاشمزاده تصریح کرد: برای بازاریابی پزشکی برای بیمار ایرانی کار چندانی انجام نشده به دلیل آنکه آشنایی کافی با گردشگری سلامت درکشور وجود ندارد و برای فعالیت اصولی و آکادمیک در حوزه صنعت گردشگری سلامت باید تفاوتهای جذب بیمار ایرانی و خارجی را درک کنیم.
این مسئول با اشاره به توسعه صنعت گردشگری سلامت، یادآور شد: توسعه صنعت گردشگری سلامت منوط به ورود و مشارکت فعالانه بخش خصوصی است و تجربههای موفقتر در کشورهایی نظیر اردن، ترکیه و هند این موضوع را به خوبی نشان میدهد و دولت این کشورها از بخشهای غیردولتی حمایتهای لازم را انجام دادهاند و رشد در این حوزه بهوقوع پیوسته است.
رئیس اداره گردشگری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه زمینه گردشگری سلامت در استان زنجان نیز فراهم شده است، گفت: حفاظت مالی و حقوقی بیمار در طی یک سال گذشته مورد توجه قرار گرفته و اعتمادسازی از طریق شفافیت انجام شده است.
هاشمزاده عنوان کرد: آمارها نشان میدهد 64 درصد بیمارانی که کشورشان را ترک میکنند، پوشش بیمهای ندارند که این یکی از دلایل مهم رونق گردشگری سلامت است و از طرفی 83 درصد آنها نیز با یک همراه سفر میکنند.