معاون گردشگری و سرمایه گذاری استان زنجان گفت: جشنواره طبخ ماهی با حضور فرماندار، معاون گردشگری اداره کل و جمعی از مدیران شهرستان در کنار قلعه تاریخی بهستان برگزار شد.
بهگزارش میراثآریا به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان، داود آبیان روز جمعه ۱۲ اسفندماه ۱۴۰۱ با بیان این مطلب، اظهار کرد: جشنواره طبخ ماهی با حضور فرماندار، معاون گردشگری اداره کل و جمعی از مدیران شهرستان در کنار قلعه تاریخی بهستان برگزار شد.
معاون گردشگری و سرمایه گذاری استان زنجان افزود: در ماهنشان سالانه حدود ۱۱ هزار تن ماهی هتولید میشود که ۷۵۰ مزرعه ماهی پروری در این شهرستان وجود دارد که تلاش میکنیم با توجه به ضرورت توجه به سلامت آحاد جامعه؛ با برگزاری این جشنوارهها و کارگاههای آموزشی، سرانه مصرف آبزیان را در شهرستان افزایش دهیم.
او بیان کرد: اهالی روستای بهستان با طبخ آبزیان به شیوههای بومی و پخت نان محلی از گردشگران که از نقاط مختلف به این روستای زیبا سفر کردهاند پذیرایی کرده و شیوههای پخت آبزیان را آموزش دادند. فروش صنایع دستی، برگزاری مسابقه محلی و اجرای موسیقی محلی از دیگر جلوههای این جشنواره یک روزه محلی و فرهنگی بود
نجفعلی عزیزی در این مراسم گفت: این جشنواره با همکاری تمامی دستگاههای اجرایی از جمله فرمانداری، شهرداری، دهیاری روستای بهستان و سایر دستگاههابرگزار شد. در کنار نخستین جشنواره طبخ ماهی، تعدادی از بانوان هنرمند شهرستان تولیدات صنایع دستی خود را در این حوزهها ارائه و به معرفی کارها و فعالیتهای خود پرداختند.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان ماهنشان افزود: شرکت کنندگان این جشنواره در بخش پخت ماهی با یکدیگر به رقابت پرداختند و در پایان بعد از بررسی تولیدات ارائه شده توسط داوران، به نفرات برتر جوایزی اهدا شد که بر اساس نظر هیات داوران با توجه به مزه، طعم، روش پخت، تزیینات و غیره، صدیقه جعفری مقام اول، شوذب بابایی مقام دوم، فاطمه مرنگی مقام سوم را در نخستین جشنواره طبخ ماهی در کنارقلعه تاریخی بهستان شهرستان ماهنشان کسب کردند.
او گفت: صفرعلی سیاه منصوری، مهدی زری، محدثه کوهی رستمی، مجید گنج خانلو و طرفی درنخستین جشنواره طبخ ماهی در کنارقلعه تاریخی بهستان شهرستان ماهنشان شایسته تقدیر شناخته شوند و جوایزی را کسب کردند.
انتهای پیام/