معاون صنایع دستی با اشاره به رتبه اول تولیدات فلزی و صنایع دستی در حوزه غذا و ضیافت در استان زنجان گفت: 19 استان در این جشنواره غذایی اعلام حضور کردند.
الناز خدایی فر اشاره کرد؛ دراین جشنواره غذایی اکو در سالجاری 30 غرفه غذایی خواهد بود، تصریح کرد: انواع صنایع دستی سنتی در این جشنواره غذای اکو به نمایش در خواهد آمد.
وی گفت؛ انتخاب ظرف مناسب برای پخت غذا و سرو آن بسیار مهم است، چرا که طبخ غذا در برخی از ظروف ممکن است صدمات جبران ناپذیری به اعضای خانواده وارد کند و سبب بروز برخی بیماری ها شود. خدایی فر ادامه داد: بزرگ ترهایمان هم توصیه های دیگری دارند و بر استفاده از ظرف های قدیمی تر از جمله سنگی و مسی تاکید می کنند.
این مسئول با یادآوری اینکه برگزاری چهار دوره جشنواره بینالمللی غذای اکو در زنجان تا به امروز دستاوردهای بزرگی را برای استان به همراه داشته است، ادامه داد: یکی از شرایط ویژه این جشنواره برای شرکتکنندگان این است که ارائه غذاهای سنتی که شناسنامه خود آن کشور را به همراه داشته باشند