پنجشنبه 15 آذر 1403

زنجان، میزبان 19 تیم آشپزی در پنجمین جشنواره بین المللی غذای اکو -جاده ابریشم

430
0

زنجان برای میزبانی 19 تیم آشپزی در  پنجمین جشنواره بین المللی غذای اکو -جاده ابریشم آماده شده است .

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زنجان ، از 29 فرودین ماه تا اول اردیبهشت سال جاری به مدت چهار روز میزبان کشورهای عضو اکو و جاده ابریشم در پنجمین جشنواره بین المللی غذای اکو جاده ابریشم خواهد بود.

یحیی رحمتی در نشست خبری اعلام نمود ؛ 14 سفارت در مراسم افتتاحیه این جشنواره شرکت خواهند نمود وی همچنین افزود 19 تیم آشپزی  خارجی در بخش آشپزی این دوره از جشنواره بین المللی غذای اکو-جاده ابریشم اعلام آمادگی کرده اند.

وی با اشاره به اهداف جشنواره با همکاری سازمان اکو، یادآورشد: در کنار ترویج غذاهای خارجی و مزه کردن طعم غذاهای مختلف بحث معرفی جنبه‌های تاریخی و گردشگری از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بوده است.

به گفته رحمتی، با توجه به حضور سفرا و دیپلمات ها در ظی این چهار سال گذشته و آشنایی آنها با زیر ساختهای زنجان، میزان درخواست سرمایه گذاری بعد از برگزاری جشنواره غذا در استان بالا رفته است.

آشپزان در هریک از غرفه های آشپزی علاوه بر پخت غذا به معرفی فرهنگ و آداب و رسوم و لباس رسمی و سنتی، صنایع دستی و جاذبه های گردشگری کشور خود خواهند پرداخت.

نخستین جشنواره غذاهای کشورهای اکو – جاده ابریشم در سال 1394 همراه با دهمین جشنواره ملی آش ایرانی در زنجان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زنجان ، از 29 فرودین ماه تا اول اردیبهشت سال جاری به مدت چهار روز میزبان کشورهای عضو اکو و جاده ابریشم در پنجمین جشنواره بین المللی غذای اکو جاده ابریشم خواهد بود.

یحیی رحمتی در نشست خبری اعلام نمود ؛ 14 سفارت در مراسم افتتاحیه این جشنواره شرکت خواهند نمود وی همچنین افزود 19 تیم آشپزی  خارجی در بخش آشپزی این دوره از جشنواره بین المللی غذای اکو-جاده ابریشم اعلام آمادگی کرده اند.

وی با اشاره به اهداف جشنواره با همکاری سازمان اکو، یادآورشد: در کنار ترویج غذاهای خارجی و مزه کردن طعم غذاهای مختلف بحث معرفی جنبه‌های تاریخی و گردشگری از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بوده است.

به گفته رحمتی، با توجه به حضور سفرا و دیپلمات ها در ظی این چهار سال گذشته و آشنایی آنها با زیر ساختهای زنجان، میزان درخواست سرمایه گذاری بعد از برگزاری جشنواره غذا در استان بالا رفته است.

آشپزان در هریک از غرفه های آشپزی علاوه بر پخت غذا به معرفی فرهنگ و آداب و رسوم و لباس رسمی و سنتی، صنایع دستی و جاذبه های گردشگری کشور خود خواهند پرداخت.

نخستین جشنواره غذاهای کشورهای اکو – جاده ابریشم در سال 1394 همراه با دهمین جشنواره ملی آش ایرانی در زنجان برگزار شد.

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آرشیو اخبار

گروه های خبری