پنجشنبه 15 آذر 1403

تبدیل زنجان از گردشگری عبوری به گردشگری اقامتی اولویت استانی است

340
0

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان با اشاره اینکه تبدیل زنجان از گردشگری عبوری به گردشگری اقامتی اولویت استانی است گفت: این امر موجب افزایش درآمد از محل گردشگری خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگیف صنایع دستی و گردشگری استان زنجان،  خدابخش مرادی نافچی ظهر امروز در حاشیه برگزاری جشنواره غذای اکو در گفتگو با میراث زنجان اظهار کرد: امسال پنجمین سال برگزاری جشنواره غذای اکو است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان با بیان اینکه برگزاری این جشنواره گامی در راستای نشاط اجتماعی است، تصریح کرد: جشنواره غذای اکو یادآور سنت‌های کهن ایرانیان است.

او با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره غذا به گسترش فرهنگ بومی کشورها کمک می‌کند، افزود: تنوع در غذا یکی از مؤلفه‌های جذب گردشگر است و با توجه به تنوع غذایی که در کشور داریم در این زمینه ظرفیت خوبی وجود دارد.

مرادی نافچی همچنین به حضور سفرا و نمایندگان کشورهای مختلف در این جشنواره اشاره کرد و گفت: طبق بازدیدی که داشتیم، رضایت‌مندی مردم نیز مطلوب بوده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان با اشاره به اینکه از سیاست‌های استانی است این که از گردشگری عبوری به سمت گردشگری اقامتی برویم، گفت: این امر موجب افزایش درآمد از محل گردشگری و همچنین حضور مهمانان داخلی و خارجی و فراهم ساختن زمینه توجه سرمایه‌گذاران گردشگری خواهد شد.

گفتنی است در پنجمین جشنواره بین المللی غذای اکو – جاده ابریشم، بیش از 20 کشور در پنجمین جشنواره بین‌المللی غذا شرکت کرده‌اند.

این آشپزها سفیران فرهنگی هستند که پیام صلح و دوستی را به کشورهایشان می‌رسانند. شرکت‌کنندگان آشپزی این جشنواره در 18 غرفه هنر دست مردمان کشورشان را به نمایش گذاشته‌اند.

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آرشیو اخبار

گروه های خبری