پنجشنبه 15 آذر 1403

نظارت و بازرسی بهداشت محیطی ازغرفه های پخت جشنواره ملی آش

33
0

 معاون گردشگری استان زنجان گفت: نظارت و بازرسی بهداشت محیطی ازغرفه های پخت جشنواره ملی آش به صورت روزانه انجام می شود

به گزارش  روابط‌عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، داود آبیان 18 مهر ماه  اظهار کرد:  نظارت و بازرسی بهداشت محیطی ازغرفه های پخت جشنواره ملی آش از اولین روز پخت آش تا روز 20 مهرماه توسط کارشناسان بخش بهداشت انجام خواهدشد.

معاون گردشگری استان زنجان  افزود: کارشناسان بهداشت هر روز  از ساعات اولیه تا پایان روز به محل پخت غذا مراجعه و ضمن بازدید بهداشتی از محل پخت ،نسبت به کنترل کیفی مواد اولیه و غذا طبخ شده اقدام و نمونه برداری میکروبی از تمامی مواد غذائی طبخ شده را انجام می دهند.

او گفت: کارشناسان بهداشت در اولین روز آموزش های لازم را در خصوص رعایت اصول و دستورالعمل های بهداشتی به آشپزان شرکت کننده در جشنواره ملی آش آموزش دادند.

هفدهمین جشنواره ملی آش ایرانی و هجدهمین دوره نمایشگاه صنایع دستی به میزبانی زنجان از ۱۶ مهرماه در نمایشگاه بین المللی کاسپین زنجان آغاز می شود.

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آرشیو اخبار

گروه های خبری