معاون گردشگری استان زنجان گفت: نظارت و بازرسی بهداشت محیطی ازغرفه های پخت جشنواره ملی آش به صورت روزانه انجام می شود
به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان، داود آبیان 18 مهر ماه اظهار کرد: نظارت و بازرسی بهداشت محیطی ازغرفه های پخت جشنواره ملی آش از اولین روز پخت آش تا روز 20 مهرماه توسط کارشناسان بخش بهداشت انجام خواهدشد.
معاون گردشگری استان زنجان افزود: کارشناسان بهداشت هر روز از ساعات اولیه تا پایان روز به محل پخت غذا مراجعه و ضمن بازدید بهداشتی از محل پخت ،نسبت به کنترل کیفی مواد اولیه و غذا طبخ شده اقدام و نمونه برداری میکروبی از تمامی مواد غذائی طبخ شده را انجام می دهند.
او گفت: کارشناسان بهداشت در اولین روز آموزش های لازم را در خصوص رعایت اصول و دستورالعمل های بهداشتی به آشپزان شرکت کننده در جشنواره ملی آش آموزش دادند.
هفدهمین جشنواره ملی آش ایرانی و هجدهمین دوره نمایشگاه صنایع دستی به میزبانی زنجان از ۱۶ مهرماه در نمایشگاه بین المللی کاسپین زنجان آغاز می شود.