پنجشنبه 15 آذر 1403

رشیده محمدی نفر برتر بخش نمایشگاهی سومین جشنواره غذاهای سنتی ارومیه

19
0

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان، داود آبیان روز یک آبان ماه ۱۴۰۳ اظهار کرد: در بخش نمایشگاهی سومین جشنواره و نمایشگاه بین‌المللی غذاهای سنتی و محلی ارومیه دو نفر از استان زنجان در این رویداد شرکت کرده بودند. 
معاون گردشگری استان زنجان افزود: در این نمایشگاه غرفه‌دارانی از هشت استان کشور از جمله قزوین، قم، اردبیل، زنجان، مرکزی، خووزستان، لرستان، کرمانشاه و چندین شهرستان آذربایجان غربی، سرآشپزان ترکیه و آذربایجان شرکت کرده بودند که با انتخاب هیات داوران رشیده محمدی با پخت آش ترش و آش رشته زنجان توانست یکی از غرفه داران برتر بخش نمایشگاهی شد. 
او گفت: امروز گردشگری غذا چنان جایگاهی پیدا کرده که باعث پیدایش رویدادها و جشنواره‌های غذا در سطح محلی، ملی و حتی بین‌المللی شده است. گردشگری غذایی در توسعه صنعت گردشگری از طریق جذب انگیزه و علاقمند کردن گردشگران داخلی و خارجی، تأثیر بسزایی داشته و همواره مورد توجه بوده است. 
آبیان افزود: گردشگری غذا همچنین می‌تواند راهی برای حمایت از اقتصادهای محلی و ترویج گردشگری پایدار است. این جشنواره‌های محلی یکی از مشوقان اصلی توسعه گردشگری غذا هستند.

معاون گردشگری استان زنجان از کسب رتبه برتر توسط رشیده محمدی در بخش نمایشگاهی سومین جشنواره و نمایشگاه بین‌المللی غذاهای سنتی و محلی ارومیه خبر داد. 

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آرشیو اخبار

گروه های خبری