نشست معرفی فرصت های سرمایه گذاری در حوزه گردشگری و معرفی جاذبه های طبیعی و تاریخی زنجان به سرمایه گذاران با حضور سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان و رییس اتاق بازرگانی زنجان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان، بعد از ظهر دیروز، 24 دیماه، در نشستی که فی مابین سرپرست اداره کل میراث فرهنگی و رییس و دبیر اتاق بازرگانی استان برگزار شد، بر ضرورت تعامل در راستای گسترش سرمایه گذاری در حوزه گردشگری تاکید شد.
در این نشست امیر ارجمند، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان زنجان با اشاره به اینکه بحث معرفی فرصت های سرمایه گذاری در حوزه گردشگری و معرفی جاذبه های طبیعی و تاریخی زنجان بسیار حائز اهمت است، گفت: ایجاد تفاهمنامه ای اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان و اتاق بازرگانی استان برای سوق یافتن سرمایه گذاران به بخش گردشگری ، می تواند به رونق روز افزون گردشگری و اشتغال در استان بیانجامد.
او ادامه داد: در این راستا می توانیم از تجربیات موفق سایر استان ها در تعامل با اتاق بازرگانی استفاده کنیم و نیز موضوع گفتگوی بخش دولتی و بخش خصوصی از موضوعات مورد تاکید استاندار زنجان است.
این مسئول با تاکید بر اینکه وجود هتل ها و مجتمع های تفریحی و گردشگری برای استان زنجان بسیار مهم است ، افزود: تبلیغات و معرفی جاذبه های گردشگری زنجان در استان های دیگر علی الخصوص تهران می تواند به افزایش گردشگران ورودی به استان منجر شود چراکه بر اساس آمار در نوروز 98، ۳۵ درصد بازدیدکنندگان و گردشگران ورودی از تهران به مقصد زنجان آمده اند و اگر ما بتوانیم تبلیغات جاذبه های گردشگری استان را در تهران داشته باشیم، به توسعه گردشگری و رونق صنایع دستی می انجامد .
ارجمند تصریح کرد: در واقع معرفی ظرفیت های گردشگری استان زنجان در استان های دیگر از الزامات است که در این راستا حضور موفق در نمایشگاه سراسری گردشگری که با حضور ۳۱ استان برگزار می شود و به آن بهار گردشگری کشور گفته می شود، می تواند در راستای جذب گردشگر و سرمایه گذار در تمامی حوزه های گردشگری و صنایع دستی موثر باشد.
در ادامه علی یگانه فرد، رییس اتاق بازرگانی استان زنجان با اشاره به این مطلب که در صورت ارائه طرح از سوی اداره کل میراث فرهنگی ما آمادگی برای ایجاد زمینه سرمایه گذاری در حوزه گردشگری را داریم، اظهار کرد: ما می توانیم این موارد را در جلسات شورای گفتگوی استان که به صورت تخصصی برگزار می شود ، مطرح کنیم تا مصوبه لازم گرفته شود.
او به فصل مجزا برای گردشگری در سند "آمایش سرزمین" استان زنجان اشاره کرد و ادامه داد: ۱۵ مشکل در زمینه سرمایه گذاری در حوزه گردشگری احصا شده است از جمله آن می توان به عدم توسعه مناسب خدمات زیر ساختی، کمبود تعداد هتل ها، نبود مراکز نمایش و فروش محصولات سوغات و صنایع دستی جهت خرید گردشگران، وجود فعالان بدون مجوز رسمی در حوزه گردشگری، در حوزه خدمات مسافرتی و گردشگری، مکان یابی نادرست پروژه های گردشگری در استان زنجان، عدم توسعه مناسب خدمات زیر ساختی نظیر راه آهن، فرودگاه ، جاده ، رستوران و مراکز خرید و ... اشاره کرد.
یگانه فرد در پایان با اشاره به ایجاد کمیته ویژه سرمایه گذاری گردشگری در استان، از گردشگری سلامت نام برد و ادامه داد: یکی از زمینه هایی که می تواند در راستای رونق گردشگری برای استان مهم باشد، بحث گردشگری سلامت است و از اهمیت بالایی برخوردار است. در این حوزه با توجه به زیرساخت های موجود در استان زنجان می تواند به خوبی به جذب گردشگری بپردازد.