ششمین جشنواره غذاهای محلی شهرستان سلطانیه صبح امروز با حضور 37 شرکت کننده در بخش غذاهای محلی، سه شرکت کننده در بخش نان های محلی و چهار شرکت کننده در بخش شیرینی های محلی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان، صبح امروز، شانزدهم بهمن ماه، ششمین جشنواره غذای سلطانیه با حضور معاون فرماندار سلطانیه، معاون صنایع دستی استان و اعضای شورای اداری سلطانیه در سه بخش در مقبره چلپی اوغلو برگزار شد و در آن بانوان هنرمند سلطانیه به ارائه غذاهای بومی و سنتی خود پرداختند.
37 شرکت کننده در بخش غذاهای محلی، سه شرکت کننده در بخش نان های محلی و چهار شرکت کننده در بخش شیرینی های محلی امروز دست پخت خود را در معرض داوری قرار دادند که نهایتا سه آشپز برگزیده شدند.
گفتنی است غذاهایی چون رشته پلو، انواع اشکنه و کاچی با شیره انگور از جمله غذاهای محلی این شهرستان به شمار می رود و رشته روستای گوزلدره شهرستان سلطانیه، بعنوان برند رشته در استان مطرح است و به همین علت غذاهایی که با رشته طبخ می شود در شهرستان سلطانیه رایج است.