پنجشنبه 15 آذر 1403

از سوی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی انجام شد: ابلاغ دستورالعمل پیشگیری و کنترل ویروس کرونا به تاسیسات گردشگری و هتل‌های سراسر کشور

223
0

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از تدوین و ابلاغ دستورالعمل پیشگیری و کنترل ویروس کرونا به تاسیسات گردشگری و هتل‌های سراسر کشور خبر داد.

به‌گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگی و صنایع دستی استان زنجان به نقل از خبرنگار میراث‌آریا، دکتر علی‌اصغر مونسان، با اعلام این خبر تصریح کرد: «در پی شیوع بیماری کرونا در برخی از استان‌های کشور و با هدف پیشگری از شیوع این ویروس و احتمال ابتلای گردشگران داخلی و خارجی به کرونا، دستورالعمل پیشگری از شیوع این ویروس از سوی معاونت گردشگری کشور تهیه و به تاسیسات گردشگری و هتل‌های سراسر کشور ارسال شد.»

او افزود: «در این دستورالعمل تمام موارد ایمنی در خصوص پیشگری از شیوع ویروس کرونا و رعایت موارد بهداشتی به صورت فردی و محیطی به تمام مدیران هتل‌ها و تأسیسات گردشگری ابلاغ خواهد شد و اجرای دقیق این دستورالعمل در تمام تاسیسات گردشگری لازم‌الاجرا است.»

او اضافه کرد: «در این دستور‌العمل که ابتدا به تعریف ویروس کرونا پرداخته و سپس به علائم آن اشاره دارد، راهکارهای پیشگیری از شیوع این ویروس به طور دقیق ذکر شده و به تاسیسات گردشگری سراسر کشور ابلاغ شد.»

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: «این دستور‌العمل شامل پنج بخش "اهمیت کرونا ویروس در هتل‌ها"، "اقدامات لازم برای آمادگی در برابر این بیماری"، "آموزش پرسنل"، "کنترل عفونت در هتل‌ها" و "اقدامات لازم در برخورد با مسافر بیمار" است که رعایت این دستور‌العمل می‌تواند به کنترل این بیماری و کاهش شیوع آن در هتل‌ها و تاسیسات گردشگری کمک کند.»

دکتر مونسان ادامه داد: «به‌عنوان مثال کنترل پاسپورت مسافران و شناسایی افرادی که در ماه‌های اخیر به چین سفر کرده‌اند، آموزش پرسنل در خصوص نحوه شناسایی و برخورد با مسافران مشکوک به بیماری و اقدامات پیشگیرانه، انجام اقدامات کنترل عفونت در هتل، ضدعفونی کردن نقاط در تماس دست مانند کنترل تلویزیون، گوشی تلفن، دستگیره درها و ... با مواد مخصوص، رعایت پروتکل استاندارد شست‌و‌شوی دست، ضد عفونی کردن نقاط آلوده فضاهای عمومی مانند میزپذیرش، تلفن عمومی، سرویس‌های بهداشتی، دکمه‌های آسانسور به صورت روزانه، نصب ژل‌های ضدعفونی دست در نقاط مختلف، رعایت بهداشت فردی در هتل توسط پرسنل، تعامل با مراکز بهداشتی درمانی و به روز‌رسانی مطالعات، جلوگیری از اشتغال پرسنل مشکوک یا مبتلا به بیماری و شست‌و‌شوی سرویس بهداشتی کامل و در تمام نقاط با آب گرم و ضدعفونی کردن آن‌ها با مواد مخصوص از مهمترین مواردی است که در این دستورالعمل درج شده است.»

این دستورالعمل در نامه‌ای از سوی دکتر علی‌اصغر مونسان وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به مدیران کل میراث‌فرهنگی 31 استان کشور به‌منظور ابلاغ به تاسیسات گردشگری و نظارت بر اجرای دقیق آن، ارسال شده است.

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آرشیو اخبار

گروه های خبری