مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان گفت: «جشنواره استانی دستور پخت غذا در زنجان از 24 خرداد ماه آغاز.و تا 24 شهریور ادامه می یابد.»
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان، امیر ارجمند 25خرداد 99 افزود: «برگزاری جشنواره دستور پخت غذا در زنجان یک رویداد مهم گردشگری که سبب معرفی توانمندیها و زمینه جذب گردشگران به استان را فراهم میکند. این جشنواره فرصتی است برای آشنایی با انواع خوراکیها و غذاهای ایرانی که توسط آشپزهای حرفهای و کدبانوهایی که هنر آشپزی ویژهای دارند، تهیه میشود.»
ارجمند افزود: «در این جشنواره شرکت کنندگان از دستور پخت غذا، مواد تشکیل دهنده، خواص و فصل مناسب طبخ غذا عکس و فیلم تهیه نمایند و به حوزه بازاریابی و تبلیغات معاونت گردشگری اداره کل ارسال کنند.»
او گفت: «اعلام نتایج 6 مهر همزمان با روز جهانی جهانگردی و به همراه اهداء جوایز و تندیس به نفرات برترخواهد بود و بخش گردشگری این استان را رونق میبخشد. متخصصین و صاحب نظران آشپزی در سطح استانی، این جشنواره را داوری خواهند نمود و مطالب و تصاویر ارسال شده توسط شرکت کنندگان با قید نام شرکت کنندگان در کتاب دستور پخت منتشر خواهد شد.»
مدیرکل میراثفرهنگی،گردشگری و صنایعدستی زنجان ادامه داد: «برگزاری جشنوارهها و رویدادهای مختلف و به ویژه جشنوارههای غذا برای جذب گردشگر، به رقابتی پر تکرار در سرتاسر دنیا بدل شده است. غذا در کنار اقامت و جاذبههای تاریخی و گردشگری بنیان سفر را میسازد و قطعا لذت امتحان یک طعم جدید میتواندیکی از ماندگارترین خاطرات یک سفر باشد.»