پنجشنبه 15 آذر 1403
جشنواره استاني "دستور پخت"
24 خرداد تا 24 شهريور ماه 99
  • زمان برگزاری
24 خرداد تا 24 شهريور ماه 99
  • دوره برگزاری
اولين دوره
  • موضوع جشنواره 
پخت غذاهاي سنتي و محلي استان زنجان
  • اهداف برگزاري رويداد 
معرفی غذاهاي سنتي استان 
احياي غذاهاي بومي و سنتي
تبدیل غذاهاي سنتي و اصيل به یکی از جاذبه‌های محلی
آشناسازي نسل امروز با غذاهاي اصيل و بومي استان
استفاده از اين فرصت در جهت توسعه گردشگري غذايي در استان
آگاهی‌رساني در زمینه روش‌های تغذیه سالم
  • شرايط شركت در مسابقه :
  •                انتخاب يك نوع غذاي محلي و بومي استان
  •                تهيه عكس از مواد اوليه
  •                تهيه فيلم و عكس از مراحل پخت غذا
  •                تهيه عكس سفره آرايي
  •               معرفي آشپز
  •               تهيه و ارائه موارد مكتوب شامل :
                  نام غذا
  •               مواد تشكيل دهنده( براي 4 نفر)
                  دستور پخت
                  فلسفه پخت خواص غذاي طبخ شده
                  فصل مناسب طبخ   

  •   تحويل آثار : موارد فوق تا تاريخ 24 شهريور ماه 99 در قالب لوح فشرده به همراه مشخصات شركت‌كننده به واحد معاونت گردشگري (واحد بازاريابي و تبليغات) واقع در خيابان زينبيه تحويل گردد.